Προϊόντα για αέρας vakum (4)

Μυρμηκικό οξύ 94%

Μυρμηκικό οξύ 94%

ΦΟΡΜΙΚΟ ΟΞΥ 94%
Ενζυμικά παρασκευάσματα: Proteozym® N

Ενζυμικά παρασκευάσματα: Proteozym® N

Το Proteozym® N ως μονοενζυμικό παρασκεύασμα περιέχει βρομελίνη (ένζυμα από τον ανανά) καθώς και ψευδάργυρο. Το Proteozym® N υποστηρίζει τη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών και τη διατήρηση των οστών, των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Πότε και πού ένζυμα; Μια "βασική ικανότητα" των ενζύμων έγκειται στη ρύθμιση, υποστήριξη και επιτάχυνση των φλεγμονωδών αντιδράσεων. Ενισχύοντας τις πρωτεάσες και λιπάσες στην εστία της φλεγμονής, συμβάλλουν στην αποδόμηση κυτταρικών θραυσμάτων και στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, δρουν αντιφλεγμονωδώς, αντιαιματώδη και τελικά και αναλγητικά, δηλαδή ανακουφιστικά από τον πόνο. Δεδομένου ότι οι περισσότερες παθοφυσιολογικές διαδικασίες, από μώλωπες μέχρι πόνους στις αρθρώσεις και καρκίνο, αποδίδονται σε φλεγμονές ή τουλάχιστον συνοδεύονται από φλεγμονώδεις διαδικασίες, τα ένζυμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενειών.
Οικογενειακός θυρεός του Montbelly

Οικογενειακός θυρεός του Montbelly

{"Commentaire":"Από τον Μεσαίωνα, η περιοχή Pessac-Léognan είναι διάσημη για τα κρασιά της. Οι έδαφος που αποτελείται από χαλίκια, βότσαλα και αλλουβιακά, οι πλαγιές σε απότομες κλίσεις, είναι εξαιρετικής ποιότητας για την αμπελοκαλλιέργεια. Το Blason de Montbelly προέρχεται από μια αυστηρή επιλογή αμπελώνων εντός αυτής της ονομασίας, που βρίσκονται στο Saint-Médard-d'Eyrans. Αυτά τα εδάφη έχουν την ιδιαιτερότητα να αντιπροσωπεύουν καλά τη μεγάλη ποικιλία των terroirs Pessacais και να επιτρέπουν την παραγωγή ενός κρασιού με χαρακτήρα. Ζύμωση κατά τμήματα σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.\n\nDégustation\nΤο Pessac-Léognan στην καλύτερη του μορφή. Το χρώμα είναι λαμπερό και βαθύ με ρουμπινί ανταύγειες. Το μπουκέτο είναι πολύπλοκο και διακριτικό, με νότες κόκκινων φρούτων και βιολέτας, και υπο subtly βανίλια. Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και αρμονικές σε μια ελαφρώς ξυλώδη και επίμονη φρουτώδη επίγευση.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProducteur: Sovex GrandsChâteaux στο Beychac-et-Caillau (33750)\nFormats et conditionnements: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2019"}
Μονοκαλσιούχος Φωσφορικός (MCP)

Μονοκαλσιούχος Φωσφορικός (MCP)

Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας παράγεται από την αντίδραση του φωσφορικού οξέος και του ανθρακικού ασβεστίου. Ως δομικό στοιχείο των οστών, ο φώσφορος συμμετέχει σε πολλές σημαντικές βιοχημικές μετατροπές. Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας 25 κιλών εμφανίζεται με τη μορφή ρευστής σκόνης ή μικρών κόκκων λευκού ή γκρίζου χρώματος. Είναι εύκολος στην ανάμειξη με άλλες πρώτες ύλες. Το προϊόν είναι υπεύθυνο για την καλή ανάπτυξη των οστών και των ιστών, τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανοσοποιητικής δύναμης.